YOGA - UMEÅ SPA
Efter att i flera år ha lotsat människor inom yoga i vår yogastudio, på våra retreats och ute på arbetsplatser, så är vi nu så glada att få möta er som tränar på Umeå Spa Hälsocenter!
Yoga, Umeå, Yogakurs, spa, umeåspa, Umeå spa, gym, yin yoga, värmeyoga, hotyoga, ashtanga, event
21958
page-template-default,page,page-id-21958,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

YOGA

Nya yogalärare på Umeå Spa Hälsocenter

Under dina yogapass hos Umeå Spa Hälsocenter är det oss från Yogastudion Umeå som du möter. Efter att i flera år ha lotsat människor inom yoga i vår yogastudio, på våra retreats och ute på arbetsplatser, så är vi nu så glada att få möta er som tränar på Umeå Spa Hälsocenter!

Höstens Yogaschema 

Läs allt om Gubbyoga här, börja du med vi har plats för dig!

 

 

Vi kommer att erbjuda två sorters yoga – Ashtanga Yoga och Yin Yoga:

 

Ashtanga Yoga är en dynamisk och fysisk form av yoga, som alla kan delta i utifrån sina förutsättningar. I Ashtangayogan arbetar vi varje gång med samma serie av övningar, vilket gör att du har möjlighet att lära dig mönstret ordentligt och få njuta de fina effekterna. Här skapar vi styrka och smidighet, balans, lätthet, och ökad blodcirkulation i hela kroppen. De fysiska rörelserna i kombination med andningen ger dessutom en sänkt stressnivå och ett skönt lugn.

 

Yin Yoga är en lugn och meditativ yogaform där vi sitter eller ligger stilla i positionerna i upp till 3-5 minuter. Vi använder bolster och filtar för att kunna ligga så bekvämt som möjligt, och för att verkligen kunna slappna av. På så vis kommer vi åt att få flöde i den djupliggande bindväven, vilket ger djupavslappnande effekter som bara måste upplevas! Yinyogan passar både nybörjare och erfarna, och är en yogaform som på kort tid har blivit mycket populär.

 

Vi ser fram emot att få träffa dig på yogamattan!
Tove, Maria & Annika Yogastudion Umeå