Yoga

Under våra yogapass får du både möjlighet till både utmaning och nedvarvning, det är viktigt att hålla högt i tak, det är okey att det blir fel – för att öva på balans måste man ibland trilla. Vår förhoppning är att du ska få med dig verktyg hem för att du på egen hand ska kunna komma ner i varv och ge dig själv en paus när det behövs.

Upplev skillnaden att yoga i ett uppvärmt rum. En klass där den behagliga temperaturen (28-30°c) hjälper oss att nå djupare in i de olika positionerna. Vi kommer att erbjuda både lugna, meditativa yogaklasser och fysiska flow-klasser i detta rum.

Kom och yoga med oss

Nya yogalärare på Umeå Spa Hälsocenter

Under dina yogapass hos Umeå Spa Hälsocenter är det oss från Yogastudion Umeå som du möter. Efter att i flera år ha lotsat människor inom yoga i vår yogastudio, på våra retreats och ute på arbetsplatser, så är vi nu så glada att få möta er som tränar på Umeå Spa Hälsocenter! Vi kommer att erbjuda tre sorters yoga – Ashtanga Yoga, Yin Yoga och vissa klasser Yoga i uppvärmt rum.

Yoga Flow Fysiskt 60

Ett svettigt vinyasa pass i värme. Inga förkunskaper krävs, en chans att jobba igenom hela kroppen och utmana balans och styrka.


Yoga Flow – mjuk 60

Ett lugnt vinyasa pass i värme. Inga förkunskaper krävs, en chans att i lugnt tempo jobba igenom hela kroppen och utmana balans och styrka.


Yin Yoga i värme 60

Chans till Paus! Vi jobbar med djupstretch och nedvarvning. En lugn och meditativ yogaform där vi sitter eller ligger stilla i positionerna i upp till 3-5 minuter. Vi använder bolster och filtar för att kunna ligga så bekvämt som möjligt, och för att verkligen kunna slappna av. På så vis kommer vi åt att få flöde i den djupliggande bindväven, vilket ger djupavslappnande effekter som bara måste upplevas! Yinyogan passar både nybörjare och erfarna, och är en yogaform som på kort tid har blivit mycket populär.

Spa Yoga 60

För spa gäster och medlemmar – fokus på nedvarvning och djupstretch varvat med mjuka flöden.

Mamma-Baby yoga

Vinyasa-pass. Lätt att följa, inga förkunskaper krävs. En chans att jobba igenom hela kroppen och utmana balans och styrka.

Vi ser fram emot att få träffa dig på yogamattan!