PT - Personlig träning med Moa Westman - UMEÅ SPA
Du är värd ett träningsliv skräddarsytt för dig Vi människor är väldigt lika varandra i grunden – vi upplever alla glädje, sorg, ångest, välbehag, oro, lycka – men vi är ofta väldigt olika i våra kroppar. Din unika kropp bär sitt eget bagage av skador och upplevelser, och påverkas fortsatt av det du gör just nu: Kanske sitter du mycket, springer mycket, har problem med axlarna, ryggen, är utmattad eller gravid?
pt, Pt, gym, yoga, spa, personlig träning,
22737
page-template-default,page,page-id-22737,page-child,parent-pageid-21671,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Du är värd ett träningsliv skräddarsytt för dig

Vi människor är väldigt lika varandra i grunden – vi upplever alla glädje, sorg, ångest, välbehag, oro, lycka – men vi är ofta väldigt olika i våra kroppar. Din unika kropp bär sitt eget bagage av skador och upplevelser, och påverkas fortsatt av det du gör just nu: Kanske sitter du mycket, springer mycket, har problem med axlarna, ryggen, är utmattad eller gravid?

I det kravfyllda samhälle vi lever i behöver vi vårda det vi har, och det enda vi egentligen har är ju vår kropp. Den är vårt transportmedel och vår boning, och när vi inte lyssnar på vad den vill och behöver så dränerar vi oss själva istället för att bygga upp. ”Jag kan vila på semestern om ett halvår” säger många och dundrar på, men det är ju NU livet händer. Det är NU du behöver få vila, eller få flöde i nacken, eller andas ned i magen.

Nu. Inte sen.

På våra personliga träningslektioner så hittar vi sätt att möta just dina behov. Vi fokuserar på din kropp, din lust, din ork, dina utmaningar, på ett sätt som det inte alltid finns utrymme för på lektioner i grupp. De konkreta kunskaper du får med dig efteråt gör att du kan börja välja din egen väg och dina egna variationer i din träning – både på gruppklasserna och i din hemmapraktik. På så sätt blir träningen mer välgörande, stärkande och rolig för just dig.


Vem kan gå på personlig träning?

Hos oss är du välkommen på personlig träning i  vare sig du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, smidig eller stel. Det enda du behöver är en önskan om att komma lite längre i ditt tränande och att lära känna just din kropps behov. Personlig träning kan till exempel vara för dig som…

  • Är eller har varit utmattad och vill lära dig känna av hur kroppen mår, var gränserna går, och vad du egentligen orkar.
  • Vill stärka upp kroppen och samtidigt ta hänsyn till dess behov.
  • Är ny inför att träna på gym och vill lära känna din kropp och de enklare övningarna innan du känner dig bekväm med att börja träna på egen hand.
  • Är gravid eller nybliven mamma och vill anpassa din träning till den växande magen, eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen.
  • Behöver en boost av inspiration och kunskap och hjälp att arbeta rätt i ställningarna.

 

Personlig träning 50 min
Umeå Spa Hälsocenter har sammanställt tre personliga PT-paket för dig som vill börja träna, utveckla din träning eller göra en livsstilsförändring. En investering i dig själv. Antingen väljer du ett av paketen eller så kan du köpa 5 eller 10 tillfällen om du har andra önskemål. Oavsett paket kommer dina timmar att anpassas efter dina önskemål och behov.

PT-paketet – Kom igång
Är du ny inom träning eller känner dig ringrostig och vill få mer inspiration till din träning? Paketet kan innehålla allt från styrka, kondition, rörlighet och stabilitet. Utgångspunkten är dig som individ och vad du önskar att uppnå med din träning.
5 gånger á 50 minuter.

PT paketet – Skivstångsträning
Är du nyfiken på att börja träna med skivstång eller förbättra din lyftteknik? Detta paket passar dig som både är nybörjare och erfaren samt är intresserad av att utveckla din lyftteknik. Paketet innefattar en genomgång av styrkelyften, vilka är knäböj, bänkpress och marklyft. För att kunna arbeta med dessa lyft kommer det krävas god rörlighet i höftled, fotled och bröstrygg. Därför kommer vi ha en grundlig genomgång av förberedande övningar så att du kan utvecklas utifrån dina förutsättningar.
5 gånger á 50 minuter.

PT-paketet – Mobilitet, styrka & rörlighet
Upplever du att vissa delar av kroppen begränsar dig i vardagen eller träningen? Vill du känna dig atletisk eller ha rörlighet liknande ett barns? Genom att förbättra dina funktionella rörelsemönster så kan du minimera skador och på samma gång öka din prestationsförmåga. Det i sin tur leder till att du kan leva vardagen fullt ut, få ut mer av din träning och må bättre.
5 gånger á 50 minuter.

Antal tillfällen     Pris spa medlem     ej medlem

1                                   750                                 850kr

5                                   3000 kr                         3500 kr

10                                 5500 kr                         6000 kr

 

Anmälan och frågor sker direkt till: moa@yogastudionumea.se