PT - Personlig träning med Malin Styrke - UMEÅ SPA
Du är värd ett träningsliv skräddarsytt för dig Vi människor är väldigt lika varandra i grunden – vi upplever alla glädje, sorg, ångest, välbehag, oro, lycka – men vi är ofta väldigt olika i våra kroppar. Din unika kropp bär sitt eget bagage av skador och upplevelser, och påverkas fortsatt av det du gör just nu: Kanske sitter du mycket, springer mycket, har problem med axlarna, ryggen, är utmattad eller gravid?
pt, Pt, gym, yoga, spa, personlig träning,
22737
page-template-default,page,page-id-22737,page-child,parent-pageid-21671,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Malin Styrke

Skräddarsy din personliga
träning med STYRKESTUDIOS!

 Min vison är att utifrån den enskildes behov och mål skapa förutsättningar för en hållbar träning. Låta träningen få ta plats på ett sätt som passar i just ditt livspussel. Vi tar tillbaka det personliga i begreppet ”personlig tränare” och visar vad det står för.

Oberoende av förutsättningar eller ålder anpassar jag och skräddarsyr ett upplägg där alla delar får ta plats.

 

ATT TRÄNA MED MIG
Tillsammans sätter vi upp hållbara mål! Om dina mål är att förbättra din hälsa, bli starkare eller gå ner i vikt spelar ingen roll. Tillsammans lägger vi upp och anpassar träningen så att den ger bästa möjliga resultat. Du får tips och råd om kostens betydelse för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning och skapa hållbar balans på långsikt.

Till mig är du välkommen för personlig träning- enskilt, i par, i mindre eller större grupper. Jag erbjuder privatpersoner och företag roliga träningsupplägg, en reunion, möhippa, svensexan eller födelsedagen.

Ser fram emot att träffa dig/er för kostnadsfri konsultation!

 

PT TRÄNING (ENSKILD TRÄNING)

1h= 850kr
5h= 3950kr
10h= 7500kr

 

DUO TRÄNING*(PT + två tränande)
1h= 1500kr
5h= 5500kr
10h= 10500kr

 

PT INTRODUKTION
Innehåller konsultation med test, analys och 1st träningstimme
1495kr

 

Anmälan och frågor sker direkt till: malin@styrkestudios.se

Telefon till Malin: 070 – 7838008
Läs mer om Malin här.