Gym & Träning

Träna hos oss

Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalité och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ.


Vårat Gym

I en personlig, ljus och fräsch miljö erbjuds du som vill träna på egen hand gymträning med ett utbud av konditionsmaskiner, styrke- och viktmaskiner, fria vikter samt ytor för kroppsviktsträning. Med ett lagomt antal medlemskap erbjuds en träningsmiljö som är intim, exklusiv och flexibel att möta dina behov. Vid tecknat medlemskap ingår ett tillfälle med instruktör då du får en introduktion till anläggningen och en möjlighet att få enkla tips för din träning.

Prislista för våra träningskort hittar ni här www.umeaspa.se/prislista

Cirkel med Sam

Jag har jobbat med träning och massage på Umeå Spa sedan vi startade 2016. Jag njuter av att få arbeta med mitt största intresse som är just detta. Jag utvecklar ofta helkroppspass där vi jobbar i stora funktionella övningar med mycket fokus på stabilitet i hela kroppen. När jag inte jobbar promenerar, joggar och läser jag gärna. Under mina pass har vi en glad stämning och härlig energi utlovas!

Cirkel Styrka 60

I detta pass jobbar vi med styrka och stabilitet. Vi jobbar i cirkel och använder oss av kroppsvikt samt redskap såsom TRX, balansbollar, kettlebells mm. Du ges möjlighet till att utmana dig själv fysiskt med vissa pulshöjande övningar. Här uppmärksammar vi även de mindre musklerna som är minst lika viktiga. Du får lära dig att använda din kropp på ett säkert och tekniskt bra sätt.

Crossgym lunch

I 30 minuter håller vi ett högt tempo för att få ut så mycket som möjligt av vår lunchtimma. Dessa pass är roliga, fartfyllda och görs i cirkel.

Onlinebokning

Boka ditt pass

Välj från vårt utbud av olika träningsformer och boka ditt pass nu med hjälp av vårt onlinebokningssystem.