SPA-RITUALER - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22299
page-template-default,page,page-id-22299,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

SPA-RITUALER

Ritualen från de Polynesiska Öarna
Den Polynesiska läkekonsten, som använder sig inte mindre än 2000 växter, har tillämpats i århundraden i olika oljor och balsam med goda effekter.
Denna ritual är en helkroppsmassage som är djupgående och avslappnande. Massagen löser upp spänningar och ger ny energi och vitalitet. Verkar djupt avslappnande.

Behandlingstid: 60 minuter (utan ansiktsbehandling) 90 minuter (inklusive ansiktsbehandling)


Ritualen från Nordafrika
Kvinnor från Nordafrika ägnar sig åt rengörande ritualer i hammam för att ge huden en skimrande fräsch lyster. Dofterna från damaskusros och apelsinblom spelar en viktig roll i denna ritual.


Denna ritual är en variant på den klassiska Hamam-ritualen. Den utförs i vår SPAavdelning och inleds med en avkopplade stund i vår ångbastu för att göra huden varm och mjuk. Efter detta får du en avkopplande och renande kropps-skrubb på ett bord av marmor med porlande varmt härligt vatten. Din behandling avslutas med att du blir serverad en kopp värmande thé och fräsch frukt samtidigt som du får sitta ner och njuta i våra liggslavar vid poolen.

Önskar ni att komma som ett par fungerar denna ritual utmärkt att utföra som duo-behandling. Välj gärna till vår Nordafrikanska massage för en komplett upplevelse. 30 minuter för 350 kr/per person.

Behandlingstid: 90 minuter (singel- eller duo-behandling)

Prisinformation finner du i vår prislista: PRISLISTA