SPA-RITUALER - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22299
page-template-default,page,page-id-22299,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

SPA-RITUALER

Ritualen från de Polynesiska Öarna
Den Polynesiska läkekonsten, som använder sig inte mindre än 2000 växter, har tillämpats i århundraden i olika oljor och balsam med goda effekter.
Denna ritual är en helkroppsmassage som är djupgående och avslappnande. Massagen löser upp spänningar och ger ny energi och vitalitet. Verkar djupt avslappnande.

Behandlingstid: 60 minuter (utan ansiktsbehandling) 90 minuter (inklusive ansiktsbehandling)

 

Prisinformation finner du i vår prislista: PRISLISTA