Spa - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
21669
page-template-default,page,page-id-21669,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

SPA

SPA
Vi har öppet vår spa-avdelning under våra bemannade öppettider mån-tors 10-19, fredag 10-16 samt lördagar 12-16. För bokning av spa-avdelningen övriga tider för privata sällskap, kontakta oss så hjälper vi dig. Ett dagsinträde på Spa under våra bemannade öppettider kostar 370:- Då får ni även möjlighet att träna fritt på vår anläggning och tillträde till alla våra yogapass.