PASSBESKRIVNING - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22389
page-template-default,page,page-id-22389,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

PASSBESKRIVNING

Crossgym
”Crossgym” är passet för dig som gillar utmaningar, fart och svett. Passet hålls i själva gymmet.
All utrustning i gymmet kommer med tiden att användas på ett funktionellt sätt. Detta pass är perfekt för dig som vill lära dig nya övningar eller använda nya redskap samt lära dig att använda allt på ett säkert och tekniskt bra sätt.
Detta passar både nybörjare och den vana motionären.

 

Strength and Stability
”Strength and stability” är passet för dig som gillar mer kontroll och fokus på de lite mindre musklerna som är minst lika viktiga. Passet hålls i själva gymmet.
Här används mycket balansbollar och kroppsvikt i denna härliga träningsform som passar både nybörjare och den vana motionären.

 

Seniorträning
”Seniorträning” passar dig som vill få lite extra tid att utföra övningen. Här jobbar vi mer med balans och lättare styrke och stabilitetsövningar.

 

Ashtanga Vinyasa yoga
Vinyasa yoga är en dynamisk och fysisk form av yoga, som alla kan delta i utifrån sina förutsättningar. I Ashtangayogan arbetar vi varje gång med samma serie av övningar, vilket gör att du har möjlighet att lära dig mönstret ordentligt och få njuta de fina effekterna. Här skapar vi styrka och smidighet, balans, lätthet, och ökad blodcirkulation i hela kroppen. De fysiska rörelserna i kombination med andningen ger dessutom en sänkt stressnivå och ett skönt lugn.