Medlemsdagar på Spa! - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22653
post-template-default,single,single-post,postid-22653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Medlemsdagar på Spa!

Denna veckan startar vi med öppet-spa en eftermiddag/vecka för våra medlemmar. Öppet-spa kommer vanligtvis inträffa på tisdagar 14-19, men denna veckan kommer ni att ha tillgång under morgondagen, onsdag istället mellan 14-19. Välkomna!

No Comments

Post a Comment