MASSAGE - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22293
page-template-default,page,page-id-22293,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

MASSAGE

Klassisk spa massage

Unna dig själv eller ge bort en avslappnande spa-massage till en vän. Du kan välja mellan att få en helkroppsmassage 60 min eller rygg- och nackmassage 30 min.

 

Behandlingstid: 30 minuter eller 60 minuter
(I samband med hyra av relaxavdelningen ges 20% rabatt på massage)

 

Djupgående massage
För dig som har problemområden med muskler som är stela och hårt arbetade. Vi går på djupet och jobbar för att spänningen ska släppa. Här finns alltid möjlighet till hjälp med enkla träningsövningar som kan hjälpa att rehabilitera kroppen.

 

Behandlingstid: 30 minuter eller 60 minuter

 

Företagsmassage

Vi erbjuder oss att komma ut till företag för att massera på angiven tid och plats enligt avtal. Kontakta oss vid intresse och förfrågan så berättar vi mer!

 

Prisinformation finner du i vår prislista: PRISLISTA