KONFERENS MED SPA - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22508
page-template-default,page,page-id-22508,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

KONFERENS MED SPA

Till oss kan ni komma för en heldag med konferens, kick off eller temadagar. Genom vårt samarbete med Times’ kitchen får ni både tillgång till hel- eller halvdagskonferens med lunch och fika.
Varför inte göra ett lunchavbrott med 30 minuter yoga och avsluta er dag med en fartfylld femkamp i gymmet innan ni går vidare till spa-avdelningen för avkoppling?

Spa
Avrunda er dag med relax och spa. För att göra dagen fulländad kan ni dessutom beställa catering via oss från Times’ kitchen med fina buffé menyer. Läs menyn här.

Massage
Under tiden som övriga gruppen kopplar av nere i spa-avdelningen kan ni boka in 15 minuters massage till hela er grupp. Ni turas om att få gå ifrån en stund och vi masserar er på löpande band.

Funktionell träning med fokus på att höja pulsen
Brukar göras i cirkel. En mycket rolig träningsform, där ni både får möjlighet att svettas rejält samt hjälpas åt att pusha varandra för att få ut maximalt av ert träningspass.

Kontakta oss för offert och förfrågan info@umeaspa.seeller 090-348 80 10