KONFERENSDAG - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22508
page-template-default,page,page-id-22508,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

KONFERENSDAG

Till oss kan ni komma för en heldag med konferens, kick off eller temadagar. Genom vårt samarbete med Times’ kitchen får ni både tillgång till hel- eller halvdagskonferens med lunch och fika.
Varför inte göra ett lunchavbrott med 30 minuter yoga och avsluta er dag med en fartfylld femkamp i gymmet innan ni går vidare till spa-avdelningen för avkoppling?

 

Eller boka in en halvdagskonferens där ni efter er lunch kan boka in er på vår omtyckta ”Återhämtningsboost”. Läs mer om de aktiviteter vi kan erbjuda under er konferensdag här här www.umeaspa.se/aktivitetsdag För att göra dagen fulländad kan ni dessutom beställa catering via oss från Times’ kitchen med fina buffé menyer.

 

Kontakta oss för offert och förfrågan info@umeaspa.se eller 090-348 80 10