Spa & Träning

Konferens med spa

 

Hösten 2019

Vi kommer under hösten genomgå omfattande renoveringar av vår spa-avdelning och håller därför stängt under denna period.

Vi kommer att gå ut med mer information om detta längre fram i höst via hemsidan samt på våra sociala medier.


Konferenslokalen

Vi samarbetar med Times’ kitchen där ni erbjuds hel- eller halvdagskonferens med lunch och fika. Konferenslokalen är fullt utrustad och ni kan förvänta er service på hög nivå.


Yoga

Ett populärt inslag i konferensen är ett yogapass i anslutning till lunchen, eller som start vid en halvdagskonferens. Ni får ny energi inför er eftermiddag! Ni kan välja mellan avslappnande yoga, mjuk yoga eller fysisk yoga. Görs på en nivå där alla kan vara med.


Gruppträningspass

Den perfekta avslutningen innan ni går vidare för att koppla av inne på vårt SPA. Ni får träna, svettas och ha roligt tillsammans! Brukar göras i cirkel. Övningarna kan anpassas så att det passar alla.

Spa

Avrunda er dag med att umgås och koppla av på vårt SPA, som då endast är bokad endast för ert sällskap. För att göra dagen fulländad kan ni dessutom beställa catering via oss från Times’ kitchen med fina buffémenyer. Läs menyn här.

Då ni hyr vår SPA-avdelning finns möjlighet för er att själv ta med den dryck ni önskar.


Massage

Under tiden som övriga gruppen kopplar av nere i spa-avdelningen kan ni boka in 15 eller 30 minuters massage till hela er grupp. Ni turas om att få gå ifrån en stund och vi masserar er på löpande band.

Kontakta oss för offert och förfrågan info@umeaspa.se