Spa & Träning

Konferens med spa

För er som vill ha ut det lilla extra av er konferens. Boka in er på en heldag där ni både får möjlighet att konferera, yoga, träna tillsammans med instruktör och avrunda inne på vårt härliga SPA.


Konferenslokalen

Vi samarbetar med Times’ kitchen där ni erbjuds hel- eller halvdagskonferens med lunch och fika. Konferenslokalen är fullt utrustad och ni kan förvänta er service på hög nivå.


Yoga

Ett populärt inslag i konferensen är ett yogapass i anslutning till lunchen, eller som start vid en halvdagskonferens. Ni får ny energi inför er eftermiddag! Ni kan välja mellan avslappnande yoga, mjuk yoga eller fysisk yoga. Görs på en nivå där alla kan vara med.


Gruppträningspass

Den perfekta avslutningen innan ni går vidare för att koppla av inne på vårt SPA. Ni får träna, svettas och ha roligt tillsammans! Brukar göras i cirkel. Övningarna kan anpassas så att det passar alla.

Spa

Avrunda er dag med att umgås och koppla av på vårt SPA, som då endast är bokad endast för ert sällskap. För att göra dagen fulländad kan ni dessutom beställa catering via oss från Times’ kitchen med fina buffémenyer. Läs menyn här.

Då ni hyr vår SPA-avdelning finns möjlighet för er att själv ta med den dryck ni önskar.


Massage

Under tiden som övriga gruppen kopplar av nere i spa-avdelningen kan ni boka in 15 eller 30 minuters massage till hela er grupp. Ni turas om att få gå ifrån en stund och vi masserar er på löpande band.

Kontakta oss för offert och förfrågan info@umeaspa.se