GYM - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
21954
page-template-default,page,page-id-21954,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

GYM

I en personlig miljö erbjuds du som vill träna på egen hand gymträning med ett utbud av konditionsmaskiner, styrke- och viktmaskiner, fria vikter samt ytor för kroppsviktsträning. Med ett begränsat medlemskap erbjuds en träningsmiljö som är intim, exklusiv och flexibel att möta dina behov. Vid tecknat medlemskap ingår ett tillfälle med instruktör då du får en introduktion till anläggningen och en möjlighet att få enkla tips för din träning.

Prislista för våra träningskort hittar ni här www.umeaspa.se/prislista

 

Cirkelträning- Vi tränar tillsammans!
Varje vecka mån-tors kl 16,17 och 18 startar vi upp en ny cirkel. Programmet finns att läsa på en whiteboard i gymmet och introduktion ges på tider nämnda ovan. Ett mycket roligt och inspirerande sätt att träna på, och lättsamt att inte behöva planera ditt egna pass. Framförallt blir ju allt så mycket roligare då man gör det i grupp!

 

Lunchträning– Du som har träningskort hos oss har möjlighet att varje dag komma på ett lunchträningspass! I 30 minuter håller vi ett högt tempo för att få ut så mycket som möjligt av vår lunchtimma. Dessa pass är roliga, fartfyllda och görs i cirkel, precis på samma vis som de pass vi håller på kvällstid. Om du är en riktig lunchtränare och endast vill ha dessa pass finns möjlighet att köpa terminskort för 1 500:-