GOLF - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22173
page-template-default,page,page-id-22173,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

GOLF

Matt Holman P.G.A. Advanced Pro

 

Jag heter Matt Holman och bor i Umeå sedan några år tillbaka. Som PGA-Pro har jag tävlat runt om i världen, bland annat Sydafrika, Australien, Europa och USA.

 

Jag har även fått chansen att jobba med några av branschens största golfskolor och instruktörer, bland annat David Leadbetter Golf Academy i Orlando, Florida, Butch Harmon Academy and Peter Cowen Academy.

 

2013 tilldelades jag titeln Advanced PGA Pro av British Professionell Golfers’Association för mina prestationer som golfinstruktör. Jag har instruerat såväl European Tour-spelare som nybörjare, alltid med fokus på individuell coaching.

 

Under 4 år instruerade jag vid London Golf School, The Swing Factory, som är en av Englands ledande inomhusgolfskolor. Nyligen jobbade jag även i Sydkorea som handledare för nya golfinstruktörer för att hjälpa dem bli kvalificerade LPGA- instruktörer.

 

Vare sig du är nybörjare inom golf eller om vill ta ditt spel
ett steg vidare så är nyckeln till framgång att skapa en repeterbar och effektiv sving. Framsteg ska gå att mäta och därför jobbar jag med videoanalyser för att du som student ska kunna se dina framsteg och förbättringar.

 

För mer information: