FÖRETAGSYOGA - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22484
page-template-default,page,page-id-22484,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

FÖRETAGSYOGA

Få in mer flöde och glädje i er arbetsvardag

Hur ser det ut på din arbetsplats? Finns det ömma nackar, stela ryggar, huvudvärk? Stress, lite för många sjukdagar, sömnproblem?

Den här av typen av problem är vardag för många. Alldeles i onödan, om ni frågar oss!

Vi på Yogastudion Umeå har flera års erfarenhet av att leda yoga för arbetsgrupper och på arbetsplatser. Ni kommer till oss på Umeå Spa Hälsocenter – en enstaka gång, eller regelbundet.

 

Vad ger yoga för arbetsplatsen?

Att få möjlighet att träna tillsammans på arbetstid har i många undersökningar visat sig vara ren vinst för alla inblandade. Gemenskapen stärks, personalen blir gladare och piggare, och både prestationsförmågan och stresståligheten ökar.

Yogans väl uttänkta rörelser ger dessutom ytterligare hälsovinster. Mycket vanliga effekter av yoga är ett ökat lugn och en känsla av balans, bättre sömn, starkare immunförsvar, förbättrad koncentrationsförmåga, minskad stelhet, ökad styrka, och inte sällan viktnedgång. Att dessa behållningar dessutom är effektiva pusselbitar i att minska antalet sjukdagar säger sig själv.

Eftersom yoga och meditation är friskvård så är det dessutom en avdragsgill och skattefri kostnad.

 

För vilka passar yoga på arbetsplatsen?

Vår yoga passar alla, och vi anpassar alltid yogan efter just er arbetsgrupps förutsättningar. Vår passion är att kunna dela yogans hälsofrämjande effekter med alla slags människor. Därför är våra yogalärare utbildade inom såväl terapeutisk yoga som inom anatomi – så att alla ska kunna delta och känna sig bekväma och trygga, oavsett kropp, ålder eller tidigare skador.

 

Kontakta oss för att få en lösning som passar just er!