FÖRETAGSPAKET - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22502
page-template-default,page,page-id-22502,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

FÖRETAGSPAKET

Till er som företag erbjuder vi enskilda gruppträningsklasser, med funktionell träning eller yoga. Alternativt, eller kombinerat med årskort till vårt gym. Detta är ett sätt för dig som företagare att på bästa sätt bidra till personalens både psykiska och fysiska hälsa. Tillsammans hittar vi en lösning på vad som kan passa just er bäst.

 

Gymkort
En vältränad kropp är tåligare mot stress, och det är självklart den största vinsten, men för oss är det viktigt att även vägen dit är positiv. Vi är därför stolta och glada att kunna erbjuda just den typ av gym som vi själva helst skulle gå till – som är exklusivt, familjärt, vuxet, som har stil och klass, som luktar fräscht, och som samtidigt givetvis har alla de senaste träningsredskapen. Tecknar ni träningskort hos oss så får era anställda inte bara fri tillgång till gymmet, utan dessutom självklart en introduktion till hur de använder det på bästa sätt.

 

Yoga
När det gäller att stärka hälsan så går det inte att bortse från yogans positiva effekter, med ökat lugn, bättre sömn, starkare immunförsvar och minskad stelhet som bara några exempel bland många. Vi vill erbjuda yoga av främsta klass, och yogaklasserna hos oss hålls därför av lärare från Yogastudion Umeå, som har lång erfarenhet av att utforma yoga för alla slags kroppar och förutsättningar. I alla våra abonnemang ingår tillgång till regelbundna yogaklasser, men vi erbjuder även möjlighet att boka in privata klasser, där ni i företagsgruppen yogar tillsammans. Det ger inte bara ökad stresstålighet och fin gemenskap – er personal får dessutom lära sig redskap för avspänning som de kan använda såväl hemma som på arbetsplatsen.