FÖRETAG - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
21675
page-template-default,page,page-id-21675,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

FÖRETAG

Som företag kan ni komma till oss för en dag där ni kan umgås, koppla av, ha roligt och konferera. Vi kan skräddarsy er dag helt enligt era önskemål. Vi samordnar med konferens, yoga, femkamp och massage.

 

Vi jobbar även med företagslösningar inom träning och hälsa. Ni köpa årskort till era anställda som kan innehålla enskilda träningspass för er grupp i gymmet, yoga eller varför inte en kombination av båda delarna?