BOKA PASS - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
21679
page-template-default,page,page-id-21679,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

BOKA DITT PASS

För att logga in anger du ditt användarnamn (din e-postadress). Skriv därefter in ditt personnummers 8 första siffror (ÅÅÅÅMMDD) som lösenord.

Det går även att boka via bokningsappen ”Pastelldata”. För att kunna logga in i appen anges vårt anläggnings ID som är 1660 och där efter dina personuppgifterna.