Massage & Ritualer

Våra Spa-behandlingar

På Umeå Spa arbetar vi med spa-produkter och ritualer från Cinq Mondes. Cinq Mondes är internationellt etablerat som pionjärer när det gäller utveckling av professionella behandlingar och massagetekniker. Hudvårdsprodukterna är resultatet av forskning inspirerad av traditionella läkeörter från världens alla hörn. De spa-produkter som utvecklas är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter.


Massage

Härlig massage enligt klassisk eller djupgående. Välj själv den längd på behandlingen som du önskar. Våra välutbildade terapeuter tar hand om dig på bästa sätt.

Läs mer

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder ansiktsbehandling 30 eller 60 minuter med rengörande produkter från ritualen från Bali och Indonesien. Härifrån kommer en mängd olika traditionella metoder och behandlingar som ger ny livskraft åt både kropp och själ.

Läs mer

Spa-ritualer

Ritualen från de Polynesiska Öarna. Denna ritual är en helkroppsmassage som är djupgående och avslappnande. Massagen löser upp spänningar och ger ny energi och vitalitet.

Läs mer

candle-3

Lymfmassage

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras.

Läs mer