BEHANDLINGAR - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
21673
page-template-default,page,page-id-21673,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

BEHANDLINGAR

På Umeå Spa arbetar vi med spa-produkter och ritualer från Cinq Mondes.

 

Cinq Mondes är internationellt etablerat som pionjärer när det gäller utveckling av professionella behandlingar och massagetekniker.

Hudvårdsprodukterna är resultatet av forskning inspirerad av traditionella läkeörter från världens alla hörn. De spa-produkter som utvecklas är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter.

Idag finns Cinq Mondes i över 40 länder och är erkända för sina span, som är rankade bland de bästa i världen.