Massage & Ritualer

Hösten 2019

Vi kommer under hösten genomgå omfattande renoveringar av vår spa-avdelning och håller därför stängt under denna period.
Till följd av detta så har vi inte samma personalstyrka på plats och har därför inte möjlighet att erbjuda spa-behandlingar annat än till dem som redan mottagit presentkort. Klassisk eller djupgående massage är fortfarande möjligt att boka in under denna period.

Vi kommer att gå ut med mer information om detta längre fram i höst via hemsidan samt på våra sociala medier.

Våra Spa-behandlingar

På Umeå Spa arbetar vi med produkter från C/O Gerd.
C/O Gerd grundades av syskonen Wiklund i Jokkmokk och när de startade så gjordes det med kärnvärdena – värnande om natur, djur och människa. Målet med c/o Gerd är att erbjuda rena naturliga produkter som speglar deras kärnvärden, på riktigt!


Massage

Härlig massage enligt klassisk eller djupgående. Välj själv den längd på behandlingen som du önskar. Våra välutbildade terapeuter tar hand om dig på bästa sätt.

Läs mer

Ansiktskurer

Vi erbjuder ansiktskurer 20, 30 eller 60 minuter med rengörande och djupt återfuktande produkter.

Läs mer

Spa-kur

 Denna kur är en helkroppsscub följt av massage som är djupt avslappnande. Massagen löser upp spänningar och ger ny energi och vitalitet.

Läs mer

candle-3

Lymfmassage

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras.

Läs mer