AKTIVITETSDAG - UMEÅ SPA
Umeå Spa Hälsocenter är en intim oas med avsikt att främja din hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt vi erbjuder. Anläggningen har gym, yogastudio, behandlingsrum för massage och sjukgymnastik samt spa och relaxavdelning. Vi har även en klubb för seniorer – Panterklubben. Vi erbjuder ett begränsat antal medlemskap och jobbar med privata- och företagskunder för att kunna säkerställa kvalitet och jobba med dina behov på ett personligt och professionellt vis. Med det vill vi bidra till att du ska se och känna en förändring i kropp och själ. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
yoga, umeå, spa, hälsocenter, vinyasa, hotyoga, ashtanga, seniorträning, panteryoga, yinyoga, östteg, event,
22401
page-template-default,page,page-id-22401,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

AKTIVITETSDAG

Vi skräddarsyr er dag/eftermiddag helt efter era behov. Se nedan för exempel på vad ert paket kan innehålla:

 

Återhämtningsboost med yoga, spa och Afternoon Tea

Vår omtyckta Återhämtningsboost är en eftermiddag av lugn och ro och njutning, perfekt för arbetsgruppen eller teamet. Vi startar i vår vackra yogasal med ett lugnt och återhämtande yogapass på 45 minuter, för att landa i kroppen och sänka pulsen. Därefter går vi ut i loungen, där vi under inspirerande guidning av yogaläraren tillreder ett lyxigt och hälsosamt Afternoon Tea tillsammans – med smoothie, en godsak, och en egen vegansk mjukost. Vi använder bara fina råvaror, och recepten får ni såklart med er hem. Därefter avslutar ni eftermiddagen på egen hand i vår privata spa- och relaxavdelning, för att avnjuta godsakerna och koppla av tillsammans.

 

5-kamp
Här får ni jobba ihop i lag där alla hjälps åt för att te er runt banan. Ni möts av både utmanande hinder och hinder där ni behöver plocka fram er lekfulla sida. Tanken är att man hjälps åt och har roligt tillsammans.

 

Funktionell träning med fokus på att höja pulsen
Brukar göras i cirkel. En mycket rolig träningsform, där ni både får möjlighet att svettas rejält samt hjälpas åt att pusha varandra för att få ut maximalt av ert träningspass.

 

SPA
Varför inte avrunda er dag med relax och spa. Här finns även möjlighet till samordning med tilltugg och dryck. Man kan även få en fräsch nygjord grönsaks- eller fruktsmoothie samt en rawfoodbar.

 

Massage

Under tiden som övriga gruppen kopplar av nere i spa-avdelningen kan ni boka in 15 minuters massage till hela er grupp. Ni turas om att få gå ifrån en stund och vi masserar er på löpande band.